Rapport från medlemsmötet 12 april

Rapport från medlemsmötet 12 april

Idag höll vi medlemsmöte i föreningens lokaler på Kronobergsgatan. Ett tjugotal medlemmar träffades för att diskutera föreningens verksamhet, caféet och medverkan under Växjö Pride-veckan.

Det beslutades att korta ner öppettiden på söndagar till kl 15-18, då fyra timmar för många med jobb, skola och familj är mycket tid att avstå på en helgdag. Vi pratade även om att hålla caféet öppet extra mycket under de dagar som Växjö Pride pågår.

Utöver caféet ska vi försöka ordna en eller ett par aktiviteter varje dag för att uppmärksamma att Växjö Pride pågår. Vi har en del idéer klara men tar gärna tacksamt emot fler. Skicka dina pride-idéer till info@rfslkronoberg.se.

När det gäller framtida aktiviteter har vi ju gjort en hel del olika saker genom åren – vi har grillat, haft skogspromenader, utflykter och temadagar. Och det finns ett engagemang i föreningen för att göra liknande saker framöver. En aktivitetsgrupp bildades på medlemsmötet med uppgift att komma på och tillvarata idéer. Mer om aktivitetsgruppen kommer på sidan här senare.

”I like the dreams of the future better than the history of the past.” – Thomas Jefferson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 4 =