Bli medlem

Lös medlemskap via Internet här, du betalar tryggt och säkert med kort.

 Medlemskort 2015

10 skäl att bli medlem i RFSL Kronoberg

Bry dig om dina medmänniskor och bli medlem i RFSL Kronoberg. Vill du göra någonting för att hjälpa HBTQ-personer? Genom att bli medlem i RFSL tar du ställning och gör något aktivt för att minska världens elände – både lokalt och internationellt.

HBTQ-personers rättigheter är mänskliga rättigheter!

  1. Ditt medlemskap i RFSL Kronoberg är ett ställningstagande! Som medlem bidrar du till en bättre värld.
  2. RFSL Kronoberg lindrar mänskligt lidande – engagera dig lokalt, nationellt eller internationellt.
  3. Arbetar bortom normen. Hos oss får du vara dig själv.
  4. Vi bevakar dina rättigheter, möjligheter och skyldigheter i samhället. RFSL Kronoberg samarbetar med andra frivilligorganisationer för att snabbt reagera på diskriminering, orättvisor, utanförskap och mobbning.
  5. RFSL har lång erfarenhet. Vi har arbetat med stöd och rådgivning, sexuell hälsa, kamp för lika rättigheter och mycket annat sedan 1950.
  6. RFSL är en organisation som inte exkluderar. Som medlem i RFSL stödjer du kampen för alla människors lika värde och rättigheter.
  7. RFSL Kronoberg bygger på frivillighet. Det kan du själv välja hur mycket du vill engagera dig.
  8. I en värld av konflikter behöver RFSL Kronoberg bli ännu starkare. Världens krig, konflikter och orättvisa lagar och traditioner får HBTQ-personer att fly till Sverige. Vi behöver ditt stöd för att hjälpa HBTQ-personer i nöd.
  9. Utan medlemmar skulle RFSL Kronoberg inte existera.
  10. En liten insats gör stor skillnad. För en liten summa stödjer du RFSL i ett helt år. Du bidrar till att det finns en stark organisation.

Kom förbi vår lokal på Norrgatan 17 i Växjö och bli medlem. Eller bli medlem på webben. Oavsett vilket kan du betala tryggt och säkert med kort.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =